KUOLEMA.DOC

Voihan paska. Taas yksi täysin tarkoitukseton, 'leppoisa' puhelinsoitto päättyy suuttumukseen ja välienselvittelyyn.

Okei. Nyt sitten pistetään taas mutkat suoriksi.

Ymmärrän, ettei mun ehkä pitäis yrittää muuttaa sua mitenkään, mutta toisaalta läheisten ihmisten on myös tarkotus tukea toisiaan ja 'pyrkiä paremmiksi ihmisiksi'. Noh.. musta tuli heti parempi ihminen kun mä rakastuin, en sitten tiedä susta.

Mutta mä en vaan jaksa sitä, kun sä et viitsi edes yrittää muuttua, sä haluat pysyä sokeana omille älyttömyyksillesi. Ja tää voi taas kuulostaa joltain itseään ylempänä pitävän kusipään puheelta.. Ja on se vittu tottakin, että mä pidän tällä hetkellä itteäni sua järkevämmin toimivana ihmisenä. Mäkin löydän kyllä ittestäni kokoajan vikoja, mutta tunnustan ne ja pyrin pääsemään niistä eroon. Ja vaikka olisi miten, pääpointtina voidaan pitää vaikka sitä, että säkin voisit tehdä joskus jotain asioiden hyväksi.

Okei, tää voi olla täyttä paskaa (ihmiset ei välttämättä huomaa kaikkee mitä toiset tekee niiden hyväksi), mutta samalla kun mä oon kirjottanu sun tehtäviäs ja pyrkiny mukautumaan aina kun sä tunnet jonkun asian epämukavaksi, niin mä en ole huomannu sun tietosesti pyrkivän koskaan tekemään asioita MULLE helpommaksi.

Sun persoonas on kyllä muuttunu jonkun verran, mikä on helvetin hyvä, mutta mä luulen, että se on ollu enemmän tiedostamatonta vaikutusta..

Ääh. Mä rakastan sua yhä, yhtä paljon kun koskaan, olen valmis elämään sun kanssas sellasena kun sä olet, ilman että sun on PAKKO muuttua. Mutta jos sä et edes viitsi YRITTÄÄ, niin sitten mä en enää tiedä. En ole edes harkinnut koskaan meidän eroavan, enkä mä koskaan vois sanoa sitä, sillä se ei ole mun tunteeni, mä en halua eroon susta, mutta jos sä haluat yhä olla yhtä järkähtämätön ummehtunut itserakas kusipää, niin tämä ei oikeastikaan tule koskaan toimimaan. Parempi sitten lopettaa tähän. Mutta mä panen sut sanomaan sen.

Vittu idea on se, että ihmissuhteissa JOKAISEN osapuolen pitäisi pyrkiä johonkin sopuratkaisuun.

Tämän koskiessa tietty myös sun ja Rauhan&Tean&Johannan tapausta, mä en usko, että ne on ees tiedostanu mitään ongelmaa. Niillä nyt vaan on se oma piirinsä (johon kai mä ja Panu nykyään kuulutaan).. Se, että jos ne on tässä asiassa tiedostamattomia ääliöitä, ei tee sua yhtään vähemmän ääliöksi, kun sä tiedostat asian, mutta olet tekemättä mitään. Okei. Kaikkien ihmisten ei tarvitse pystyä tulla toimeen keskenään, mutta kun musta tässä tapauksessa kaikki osapuolet on ihania ihmisiä ja koko tilanne johtuu vain olosuhteista ja siitä miten se alkoi ja mihin se lähti siitä sillon liukumaan..

Mä olen varmaan vielä pahentanu asiaa, kun olen yrittämällä yrittäny saada sua ja niitä joskus kommunikoimaan.. Sä oot rakentanu niistä kaikista kielteisen ennakkokuvan ja nyt alitajuisesti ruokit sitä aina. Samoin varmaan myös Panusta. Se kyllä itsekin toimii musta tyhmästi sun seurassas (mistä mä olen sille aina välillä hiljaa vihanen [mä olen välillä hiljaa vihanen sille monista asioista, mutta mä en anna sen häiritä meidän ystävyyttä]).. Ja miksei mun kaverit sais olla täällä sillon kun sinä olet? Onko nyt vaihteeksi sun puoleltas meidän yhdessäoloaikamme mun osalta varattu vain sulle? vain naimiseen?

Mä yhä yritän ymmärtää, että sä et voi keskustella mun kaa suoraan kaikista asioista, mutta silti jos mä kysyn jotain sä voisit sanoa vittu jotain muutakin kun EN KERRO.. En mä tunne enää olevani sun poikaystäväs, jos sä et kerro mulle ees täysin tavallisista asioista, joissa mä en nää mitään peittelemistä. ja vittu yrittää tuoda niitä asioita esiin sitten vaikka jollain muulla tavalla. Vaikka nyt kirjotuksena tai jotain.

Nyt voin sanoo sen tältäkin puolelta: Tää suhde ei toimi.

Mutta kun musta se ei ole vittu pointti. Aina on mahdollista kehittää sitä, yrittää saada se toimimaan.

Pointti on se, että jos sä et halua yrittääkään sitä kehittää, niin sitten sen voi yhtä hyvin katsoa olevan jo nyt ohi.